Gyerekszereplőket keresnek a Jézus Krisztus Szupersztár rockoperába

Castingot hirdetnek a Jézus Krisztus Szupersztár című rockoperához. A Szegedi Szabadtéri programsorozatában a világhírű szuperprodukció a Madách Színház előadásában, Szirtes Tamás rendezésében látható öt estén át a Dóm téren.

2021. május 31. 16:50

Gyerekszereplőket keresnek a Jézus Krisztus Szupersztár rockoperába

A meghallgatásra 9–12 év közötti gyermekek jelentkezését várják – fényképpel és elérhetőséggel – a produkcio@szegediszabadteri.hu emailcímre legkésőbb június 4-ig. A jelentkezőket emailben tájékoztatják majd a válogatás további részleteiről.

A darabhoz magabiztos tánctudással rendelkező szereplőket keresnek, az énektudás előnyt jelent. A válogatásra külön produkcióval nem kell készülni.

A Jézus Krisztus Szupersztár című világhírű rockopera gyerekszereplői mások mellett olyan művészekkel állhatnak nyáron színpadra, mint Feke Pál, Gallusz Nikolett, Serbán Attila vagy Sasvári Sándor.

A válogatást június 8-án 14 órakor tartják a Reök- palotában, Tihanyi Ákos, koreográfus és Molnár Ferenc, koreográfus asszisztens részvételével.

Kérik, csak az jelentkezzen statisztának, aki 2021. június 28-tól folyamatosan a próbákon, és a július 2-i, 3-i, 4-i, 9-i és 10-i előadásnapokon, valamint az esetleges esőnapokon is biztosan részt tud venni.