Garai Szakács László: Egy apró megjegyzés a Fidesz terminátoráról

Van egy kis gond ezzel az I'm backkel.

2021. február 04. 20:16

Garai Szakács László: Egy apró megjegyzés a Fidesz terminátoráról

Megjelent a csodamém Orbán Viktor Instagram-oldalán, szexin, trendin megszólítandó az ifjúságot, ám mint az interneten eszkábált mémek jelentős része, ez is pontatlan.

A kép mintha a második részből lenne kivágva, ugyanakkor az „I'm back” a harmadik részben van benne, itt:

Viszont amire a többség igazából gondolhat, a kultikus mondat, az elhíresült „I'll be back” először az első részben hangzik el, itt, Schwarzenegger csodálatos osztrák angolságával:

Nem véletlenül készültek „álbibek” coubok szakmányban az első rész alapján, ez a három tényleg vicces:

Van a második részben is I'll be back: akkor, amikor  a jó terminátor, és itt már közelítünk lassan a lényeghez, egy ablakban állva szétlő minden rendőrautót, helikoptert, de a rendőröket nem, mert John Connor arra kérte, senkit ne öljön meg.

A pontatlan képen túl azt se feledjük, az első részben, az „álbibekkelő” terminátort a Skynet küldte vissza, hogy az emberi ellenállás utolsó bázisait is megtörje. Ez lenne Stumpf István szerepe a felsőoktatásban? És ezt így kimondja a Fidesz? Szép...

Hogy a Fidesz terminátora nincs átprogramozva, az száz százalék. Azt meg talán még a legelvakultabb Fidesz-fanatikus, lásd még megafonos sem gondolhatja komolyan, hogy az egyetemi átalakítás ellen voksolók lennének a Skynet képviselői, Rovó László valójában John Connor és Szajbély Mihály és gondolkodni, küzdeni hajlandó társai testesítenék meg Az ítélet napja T-1000-esét vagy A gépek lázadásat T-X-ét...

Szóval, óvatosan a kiborgozással!

Garai Szakács László