Gallusz Nikolett, Stohl András, Szaszák Zsolt és Szirtes Tamás lesznek a Szabadtéri Szalon vendégei a Mamma mia! bemutatója előtt

Stahl Judit a világsikerű Mamma mia! főszereplőivel  – Gallusz Nikolettel, Stohl Andrással, Szaszák Zsolttal – és az előadás rendezőjével, a Kossuth-díjas Szirtes Tamással beszélget a Szabadtéri Szalonban. A Dóm térre a hét végén visszatérő musical műhelytitkairól szóló élő közvetítést bárki nyomon követheti a Facebookon.
Rafai Gábor

2022. július 05. 15:52

Gallusz
Nikolett, Stohl András, Szaszák Zsolt és Szirtes Tamás lesznek a Szabadtéri
Szalon vendégei a Mamma mia! bemutatója előtt

Július 8-án visszatér a Dóm téri szabadtéri színházi fesztivál legsikeresebb musicalje, a Mamma Mia!, amely a 2014-es szegedi bemutatót követő több évi sikerszéria után idén újabb négy estén át ígér felejthetetlen nyáresti élményt az ABBA dalok szerelmeseinek – ezúttal korábban még nem látott szereposztással. 

 

A rendhagyó közönségtalálkozót élő online közvetítés formájában követhetik végig az érdeklődők a Szegedi Szabadtéri Játékok Facebook-oldalán.

 

A Reök-palota elegáns helyszínén, a Szabadtéri Szalonként visszatérő sorozat keretében idén is minden Dóm téri nagyprodukció vendégeivel beszélget majd a magyar televíziós és TV2-s sikereiről is ismert, népszerű műsorvezető, üzletasszony, Stahl Judit.