Főzőversenyen döntik el, ki készíti el a legfinomabb rókusi ételt a hétvégén – Bede Róbert és Zámbó Anita mesterszakácsok zsűriznek

Látványfőzéssel és főzőcsapatok vetélkedésével rendezik meg szombaton a Búvár-tónál a Rókusi Gasztro Show-t. A finom ételek mellett ugrálóvárral és kézműves foglalkozásokkal is várják a szegedieket. A látványkonyhában pedig három neves séf is bemutatja főzőtudományát.
Rafai Gábor

2022. október 07. 12:29

Főzőversenyen döntik el, ki készíti
el a legfinomabb rókusi ételt a hétvégén – Bede Róbert és Zámbó Anita mesterszakácsok zsűriznek

A főzőcsapatokat reggel 8 órára várják a tó mellé, ahol reggeli kóstolóval készül Bálint Ferenc, a Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület elnöke, a Hotel Forrás executive séfje, valamint Zámbó Anita séf, a GONG Station ügyvezetője, majd Bede Róbert, mesterszakács, a TV Paprika séfje ebédidőben kóstoltat.

 

Emellett kézműves foglalkozások, légvár, valamint Molnár Aliz és Luigi műsora is szórakoztatja a látogatókat az ingyenes rendezvényen.

Címlapon

mutasd mind