Folytatódik a névsorolvasás a Szabadtérin: Nagy Ervin lesz Billy Flynn a Chicago című musicalben

A Jászai Mari-díjas, rendkívül népszerű színművész játszhatja a simlis ügyvéd karakterét az idén nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékokon először színre kerülő, világsikerű musicalben.
Rafai Gábor

2022. március 24. 09:46

Folytatódik a
névsorolvasás a Szabadtérin: Nagy Ervin lesz Billy Flynn a
Chicago című musicalben

Az előadás női főszereplőjét, Czakó Juliannát korábban százötven jelentkező közül választották ki: Roxie Hart szerepét Junior Prima-díjas magyar színésznő, a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja énekelheti nyáron.

 

Billy Flynn alakítóját, Nagy Ervint nem kell bemutatni a Szegedi Szabadtéri Játékok nézőinek, hiszen korábban többször is láthatták már játszani. Prózai színészként és énekes szerepekben is nagy sikert aratott a Dóm téri színpadon.

 

2007-ban a rendező, Eszenyi Enikő rábízta a Marica grófnő táncos-komikus szerepét, partnere Lukács Gyöngyi világhírű operaénekes volt a nagy sikerű előadásban. Hat évvel később, 2013 nyarán pedig a Leányvásár című operett főszereplőjeként láthatta viszont a szegedi közönség a Dóm téren.

 

A Szabadtéri Játékokon idén először színre kerülő, világsikerű musicalt Béres Attila rendezi. A Chicagót augusztus 12-én mutatják be, azt követően pedig még öt estén láthatja a közönség a nyári játékok idei záróprodukcióját.