Fiatal nőt bántalmaztak egy szegedi szórakozóhelyen, szemtanúkat keres a rendőrség

A rendőrség keresi a feltételezett elkövetőt, a lakosság segítségét kérik: szemtanúk jelentkezését várják. Mutatjuk a személyleírást!
Farkas Judit

2023. május 24. 09:47

Fiatal nőt bántalmaztak egy szegedi szórakozóhelyen, szemtanúkat keres a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást, az elkövetőt még keresik. A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. május 11-én 22 óra után egy férfi minden előzmény nélkül bántalmazott egy fiatal nőt egy Dugonics téri szórakozóhelyen. A közelben tartózkodók a bántalmazott hölgy védelmére siettek, mire az elkövető elmenekült a helyszínről.

 

A feltételezett elkövető 20 év körüli, nagyjából 180 centiméter magas, vékony testalkatú. Szürke farmernadrágot, fehér sportcipőt és fekete rövid dzsekit viselt.

 

A Szegedi Rendőrkapitányság a körülmények tisztázása érdekében kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a helyszínen voltak, és látták az eseményt, esetleg arról felvételt készítettek, vagy bármilyen érdemleges információval rendelkeznek azzal kapcsolatban.

 

A szemtanúk jelentkezhetnek a Szegedi Rendőrkapitányságon (6722 Szeged, Párizsi körút 16-22.) személyesen. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 0662/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Nyitóképünk illusztráció, forrás: Pixabay