Felvételizőknek rendez nyílt napot a TIK-ben a Szegedi Tudományegyetem

Középiskolásokat vár a Szegedi Tudományegyetem november 25-én, csütörtökön délelőtt 9 órától a József Attila Tanulmányi és Információs Központba, ahol a továbbtanulás előtt álló fiatalok tájékozódhatnak a felvételiről és a hallgatói élet mindennapjairól.
Rafai Gábor

2021. november 22. 17:25

Felvételizőknek rendez nyílt napot a
TIK-ben a Szegedi Tudományegyetem

A legfontosabb felvételi tudnivalókkal, a teljes képzéskínálattal és hasznos információkkal várják idén az online térben az érdeklődőket a Szegedi Tudományegyetem karai nyílt napjukon.

 

Az egyetem tizenkét kara több mint 380 szakon kínál lehetőséget a továbbtanulásra nappali, levelező és távoktatás tagozaton.

 

A szervezők egyúttal a középiskolai vezetők, osztályfőnökök, pályaválasztási tanácsadók és minden érdeklődő szaktanár számára is szeretnék lehetővé tenni az egyetemi képzésekre vonatkozó részletes információk megismerését a nyílt napon.

 

A rendezvény célja, hogy minden felmerülő kérdésere választ kapjanak a továbbtanulás előtt álló diákok és szüleik, azonban a felvételizők biztonságát is szolgálja, hogy egy időben ne tartózkodjanak túl sokan az épületben. Ezért óránkénti idősávokra regisztrálhatnak az érdeklődők a rendezvényre.

 

A rendezvényen a szájat és az orrot eltakaró maszk használata kötelező!

 

A nyílt napon képzési kiállítással is várják a felvételizőket.

Az látogatók biztonsága érdekében a kari előadásokat idén online formában tartják meg. A kari kérdezz-felelek lehetőséget kínál a speciális kérdéseik megválaszolására is.

 

Több kar is várja az érdeklődőket izgalmas kari programokkal, amelyek szintén regisztrációhoz és védettségi igazolványhoz kötöttek.