Féltucatot rúgott a Szeged a Budaörsnek: Szeged-Csanád GA–Budaörsi SC 6–0 (3–0)

Gyorsan elkezdte a gólgyártást a Szeged, 11-ből már a 8. percben gólt szereztek. Az első félidőben még rúgtak kettőt, a második félidőben pedig megduplázták az eredményt. Így magabiztos győzelmet aratott a püspöki csapat.
Vass Imre

2022. március 09. 20:17

Féltucatot rúgott a Szeged a Budaörsnek: Szeged-Csanád GA–Budaörsi SC 6–0 (3–0)

A tabella végén található, a kiesés elől menekülő Budaörs ellen csak a győzelem volt elfogadható eredmény, főleg a Szentlőrinc elleni fiaskót követően.

 

Rögtön a mérkőzést kezdetét követően Csoboth ellen követtek el szabálytalanságot a büntetőterületen belül, a megmozdulás 11-est ért, amelyet Horváth magabiztosan végzett el és lőtt a hálóba. (1-0)

 

Sokat nem kellett várni a második gólra, ebben is főszerepet vállalt Horváth, igaz nem ő lőtte, a beadását Gajdos fejelte a kapuba. (2-0)

 

Közel 10 perc játék után újra gólnak örülhetett a Szent Gellért Fúrom közönsége, most a 11-est kiharcoló Csoboth talált a hálóba (3-0)

 

Támadóbban lépett fel a vendég együttes, Toldi Gábor vezetőedző négyet is cserélt, de gólt mégis a Szeged szerzett.

 

A második félidőből 15 perc telt el, amikor Horváth megszerezte második, csapatának pedig a negyedik gólját. (4-0)

 

A Budaörsnek igazán nem volt esélye a gólszerzésre, azonban Szeged a 79. percben újra büntetőhöz jutott, amelyet Daru buktatásért ítélt meg Nagy Róbert. A 11-est Germán végezte el és ő sem hibázott. (5-0)

 

Négy perc múlva ismét Daru volt a főszereplő, egy kipattanó labdát közelről vágta a kapuba, így alakítva ki a végeredményt. (6-0)

 

Szeged-Csanád GA–Budaörsi SC 6–0 (3–0)

Szeged, Szent Gellért Fórum, 500 néző. Vezeti: Nagy Róbert (Márkus Péter, Punyi Gyula)

Szeged-Csanád GA: Molnár F. – Ódor, Temesvári, Pejovics, Kővári (Daru, 73.) – Kovács M., Farkas A. – Csoboth (Bencze, 63.), Horváth K. (Debreceni, 73.), Dobos Á. (Gréczi, 63.) – Gajdos (Germán, 73.). Vezetőedző: Dragan Vukmir

Budaörs: Slakta – Kojnok (Tóth K. a szünetben), Fényes (Tányéros, a szünetben), Gyurácz, Galambos – Sajbán Miklós, Zsidai (Petneházi, a szünetben) – Molnár T., Halácsi (Horváth B., 63.), Kapronczai (Vankó, a szünetben) – Murai. Vezetőedző: Toldi Gábor

Gólszerző: Horváth K. (5., 11-esből, 61.), Gajdos (11.), Csoboth (23.), Germán (79., 11-esből), Daru (83.)