Feljutásba is kerülhet a bosszantó vereség: Szentlőrinc–Szeged-Csanád Grosics Akadémia: 1–0 (1–0)

Dragan Vukmirral szárnyal a Grosics, egy-két vereséget, például a Békéscsaba elleni hazai mérkőzést leszámítva nagyon jól játszik a csapat, most azonban a Szentlőrinc megállította a szegedieket.
Cservenák Zoltán

2022. március 06. 18:49

Feljutásba is kerülhet a bosszantó vereség: Szentlőrinc–Szeged-Csanád Grosics Akadémia: 1–0 (1–0)

Szentlőrinc–Szeged-Csanád-Grosics Akadémia 1–0 (1–0)
Szentlőrinc, Szentlőrinc SE Sporttelep. Vezette: Antal Péter (Ország Péter, Király Zsolt)
Szentlőrinc: Prokop – Erdélyi, Hesz, Tamás L., Nagy B. – Biben, Jancsó (Havas, 78.) – Harsányi (Nagy Zs., 90+1.), Szabó M., Rétyi (Török L., 68.) – Grumics (Németh B., 90+1.). Megbízott edző: Pichler Gábor
Szeged: Molnár-Farkas – Ódor, Temesvári, Pejovics, Bencze (Dobos Á., 62.) – Kovács M., Farkas A. – Kővári R. (Germán, 79.), Horváth K. (Debreceni, 79.), Kóródi (Csoboth, 62.) – Gajdos. Megbízott edző: Andorka Péter.
Gólszerző: Harsányi I. (34. – 11-esből)

 

Egy tizenegyes okozta a vesztét a Grosicsnak Szentlőrincen. A klub honlapjának összefoglalójából kiderül, hogy a szegediek végigtámadták a meccset, végül mégis a hazaiak nyertek.

 

Azt írják, a Grosics uralta a mérkőzést, többször is kapujához szorította a Szentlőrincet, akik kontrákkal próbálkoztak. Az első félórában hiába nyomtak a szegediek, a hazaiak nem törtek meg, sőt, a 34. percben Harsányi és Bencze találkozójából a tizenhatos jobb sarkában tizenegyes lett, amit be is lőtt a szentlőrinci játékos, 10.

 

 

Hiába támadott tovább a Grosics, a szünet előtt csak a szerencsén múlt, hogy nem duplázta meg előnyét a Szentlőrinc. Egy kontratámadás végén kihagyták a nagy helyzetet. A második félidő elején is gólt lőhetett volna a Szentlőrinc, de Molnár-Farkas Tamás bravúrral védett.

 

A teljes mérkőzést itt lehet megnézni: