Ezüstérmes lett a csapatbajnokságban a Tisza Squash SE

Elképesztő izgalmak után alakult ki az I. osztályú fallabda csapatbajnokság 2021–2022-es szezonjának végeredménye: a szegedi Tisza Squash SE kicsivel lecsúszott az aranyéremről, így a második helyen zárt.
Vass Imre

2022. június 14. 08:13

Ezüstérmes lett a csapatbajnokságban a Tisza Squash SE

„Nem lehet hibázni” – ezzel a felütéssel utazott el az I. osztályú fallabda csapatbajnokság utolsó, budapesti fordulójára a Tisza Squash SE, amely pontosan tudta, hogy mindhárom meccsét meg kell nyernie, ha maga mögött akarja tartani üldözőit. A szegediek hatalmas csatákat vívtak, ám a Squashberek SE ellen a 2–2-es eredmény utáni számolgatásból szettekkel a tatabányai csapat jött ki jobban, ezzel elúszott az esély az aranyra. 

 

A bajnok így az a Victor-BLE Team lett, amelyet a Tisza Squash SE legyőzött a szezon során, ám a körbeveréseknek köszönhetően mégis a budapesti rivális örülhetett.

 

Ami a szegedieket illeti, a klubban kiválóan teljesített a zárófordulóra leigazolt, egyéni Európa-bajnok Raphael Kandra, aki a játéknap legjobb meccsén verte 3:2-re a tatabányai Farkas Balázst, hazánk első számú játékosát. Kandra mellett csupa szegedi, Sebők Benedek, Hoffmann Péter, Vas Máté, Kiss Dániel, Hódi György és Benedek Kristóf alkotta a gárdát, amely tehát tavalyhoz hasonlóan ezüstérmesként fejezte be az évet.