Ellenzéki együttműködés, járvány, kézilabda EB - ezek a szerdai Téma témái (frissítve)

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal. A szerda esti vendégek: Ilyés Márton, Falus András, Ujhelyi István, Bencsics Márk.
Vass Imre

2022. január 12. 19:36

Ellenzéki együttműködés, járvány, kézilabda EB - ezek a szerdai Téma témái (frissítve)

A szerdai Téma témái:

 

  • Döcögve születnek meg az ellenzéki oldalon a döntések – erről beszélt Donáth Anna a választás előtt 81 nappal. Mit kéne másképp csinálni? Erről beszélgetnek Ilyés Mártonnal, a Momentum alelnökével.

 

  • Heteken belül fél Európa meg fog fertőződni az Omikronnal, de egyes vélemények szerint ezzel akár vége is lehet a járványnak. Falus András immunológussal elemezik a helyzetet.

 

  • Hova tűnt az a 900 millió forint, amellyel az unió az ingyenes teszteket finanszírozta Magyarországon? Erről beszélgetnek Ujhelyi István, szocialista EP-képviselővel?

 

  • Kiakadtak a kézilabda EB-re, Szegedre érkező francia és szerb csapatok a laza magyar járványügyi szabályokon. Bencsics Márkot, az EB magyar szervezőbizottságának marketing-kommunikációs vezetőjét kérdezik.

 

Az adás Szeged Televízió műsorán, valamint a Facebookon és a YouTube-on is nézhető élőben, valamint visszanézhető később.

 

Az adást megnézheti itt is majd élőben: