Ezek a nagyszerű szegedi emberek nemcsak karácsonykor segítenek a rászorulókon – Itt a Szeged Podcast huszadik adása!

Heti podcast-sorozatunk ünnepek előtti részében olyan szegediekkel beszélgettünk, akik ilyenkor is, de az év során is sokat tesznek azért, hogy egy kicsit könnyebbé tegyék az elesettek, rászorulók, nélkülözők életét.

2020. december 18. 23:07

Ezek a nagyszerű szegedi emberek nemcsak karácsonykor segítenek a rászorulókon – Itt a Szeged Podcast huszadik adása!

Év végén, az ünnepekhez közeledve egyre többeknek jut eszébe, hogy számos olyan rászoruló ember, család él körülöttünk, akiknek jól jönne a segítség, sokak lelkiismerete szólal meg ilyenkor, mégiscsak a szeretet ünnepe a karácsony (meg a bevásárolóközpontoké, de ez egy másik téma).

A Szeged Podcast aktuális adásában olyan szegedi civil szervezetek képviselőivel beszélgettünk, akik ilyenkor évről évre egyenként több tucat családon segítenek különböző adományokkal, szinte mindegyikükben közös, hogy nem csak ilyenkor, karácsonyhoz közeledve tesznek azért, hogy a nehéz sorsú emberek élete egy kicsit könnyebb legyen, hanem az év során folyamatosan segítik a rászorulókat, így folyamatosan is várják az adományokat, és szívesen fogadják bárki segítségét, aki tenni akar a nehéz helyzetben lévőkért. 

Továbbá, az adásban bemutatjuk azt is, hogy ha valaki igazán elszánt, egymaga is képes lehet arra, hogy egy jó ötlettel egy jó célt szolgáljon.

Szeged Podcast · Szeged Podcast 020 · 2020.12.18.

 

A Szeged Podcast karácsony előtti adásában megszólal:

Az adásban minden megszólaló civil szervezettel kapcsolatosan az is elhangzik, miként tudja őket támogatni, aki szeretné.

Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn