Ez a Téma szerdán: Soha ennyit még nem loptak, újabb könnyítést kapnak a gyerekes családok, kötelezettségszegési eljárás indult az ország ellen

Kardos Józseffel a fideszes tolvajokról, Vértes Andrással Orbán Viktor új ötletéről, Donáth Annával pedig a most indult újabb kötelezettségszegési eljárásról beszélget majd Balogh Judit a Szeged Televízió 19.30-kor kezdődő hírháttérműsorában.

2021. június 09. 19:34

Ez a Téma szerdán: Soha ennyit még nem loptak, újabb könnyítést kapnak a gyerekes családok, kötelezettségszegési eljárás indult az ország ellen

Ha kedd és szerda, akkor Téma a Szeged TV-ben, valamint a Szeged.hu-n is. A mai adásban ezek lesznek a Téma témái:

  • Kövér László szerint az ügyészség a magyar szuverenitás egyik fontos tartóoszlopa – erről beszélt szerdán a házelnök. Valószínűleg erről is mást gondol Jakab Péter, aki kedden este ismét vetített: most éppen Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc képét a szegedi Csillagbörtön falára. Az adás vendége Kardos József, a Fidesz egyik alapítója, aki szerint soha ennyit még nem loptak, valamint Ligeti Miklós, a Transparency International jogi igazgatója.
  • Visszakaphatják a gyerekes családok az idén befizetett személyi jövedelemadójukat – jelentette be Orbán Viktor. Közben persze hangsúlyozta, hogy nincs választási költségvetés. Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke értékeli a helyzetet.
  • Kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen az Európai Bizottság, mivel a fideszes küldöttekből álló Médiatanács megkérdőjelezhető módon vette el a Klubrádió frekvenciáját. Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője is vendég lesz az adásban.

A Téma ma is19.30-kor, az esti híradó után kezdődik a tévében, de nézhető a Facebookon és a YouTube-on, valamint itt, ebben a cikkben is! Jobban teszi, ha nem hagyja ki, ma is jó lesz!

A műsort itt megnézheti: