Évek óta nem volt négynapos majális Szegeden – idén lesz!

Néhány fellépő neve biztos még csak, a részletes programra kicsit még várni kell ugyan, de az már biztos, hogy idén négynapos majálist rendeznek Újszegeden és a Zápor-tónál is megtartják szokásos májusünnepet.
Rafai Gábor

2023. március 20. 13:02

Évek óta nem volt
négynapos majális Szegeden – idén lesz!

Utoljára 2018-ban volt ilyen hosszú a majális Szegeden, sőt még hosszabb is. Akkor öt napon keresztül zajlottak a programok. Abban az évben újították fel az újszegedi ligetet, ezért a majálisozókat az Etelka sori sportpályán várták. Ezt követte egy kétnapos ligetbeli majális 2019-ben, majd két év teljesen kiesett a járvány miatt.

 

Idén április 28-ától május elsejéig dübörög majd a majális hagyományos helyén, az újszegedi ligetben.

 

Az eseményt szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezető igazgatója, Rácz Attila néhány fellépő nevét már el is árulta: itt lesz például az X-faktor legutóbbi szériájának győztese, a 18 éves Sólyom Berni, eljön Szegedre az Irigy Hónaljmirigy és a Ladánybene 27 is.

 

A szervezők Facebook-bejegyzésükben azt írják, a ligetben négy napon keresztül számos program várja majd az érdeklődőket, koncertek, sztárvendégek, vendéglátósok, vidámpark, valamint családi- és gyermekprogramok is hívogatják majd a szegedieket. 

 

2018-ban a Zápor-tónál is élvezték a majálist a gyerekek

 

Tarjánban, a Zápor-tónál idén is több napos családi majálisra készülnek, ennek programját is hamarosan nyilvánosságra hozzák.