Értekezlet a Petőfi Irodalmi Múzeumban a Petőfi 200 megnyitója előtt: kik lépjenek fel? A Loyal Apples' Club! Az kevés! Akkor hívjuk meg Tóth Gabit is! Oké!

Nem biztos, hogy nem így történt a megnyitó megszervezése. Az mindenesetre érdekes lehet, hogy a múzeum igazgatója, Demeter Szilárd, kért-e pénzt saját magától a zenekarának koncertjére.
Garai Szakács László

2023. január 08. 12:40

Értekezlet a Petőfi Irodalmi
Múzeumban a Petőfi 200 megnyitója előtt: kik lépjenek fel? A
Loyal Apples' Club! Az kevés! Akkor hívjuk meg Tóth Gabit is! Oké!

Nem csak zenei élményben, de látványban is izgalmas utazásra hívja a közönséget Demeter Szilárd a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója saját magához. Ugyanis a PIM-ben a Petőfi-évfordulón a saját zenekarával lép fel, sőt ott lesz Tóth Gabi és Bari Laci. Utóbbihoz tényleg szakértőnek kell lenni, előbbi művészt talán senkinek nem kell bemutatni.

 

A Facebook-meghívóban az olvasható, „meggyőződésünk, hogy ha Petőfi ma élne, akkor rockzenész lenne. A szabadság idővándorai koncert repertoárja az elmúlt évtizedekben írt legszebb magyar szabadságdalokat vonultatja fel.”

 

Az élmény január 13-án pénteken 20 óra 30 perckor kezdődik. Az teljesen egyértelmű, hogy Demeter tök okénak tartja, hogy házon belül adjon koncertet. De azért ez csak nem annyira szuper – és most itt nem a zenei teljesítményről van szó.

 

Vajon mennyiért léphet fel Demeter Szilárd saját magánál?

Vélemények

mutasd mind