Elindultak a nyaralók és a vendégmunkások, egyből torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán

A Nyugat-Európából szabadságukra hazatérő vendégmunkások és a nyaralni induló turisták miatt torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán szombat délelőtt - közölte a rendőrség honlapján.
Vass Imre

2022. július 02. 09:28

Elindultak a nyaralók és a vendégmunkások, egyből torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhely
kilépő oldalán

A személygépkocsival Szerbiába tartónak három, az autóbusszal utazóknak egy órát kell várakozniuk.

 

Egyórás a várakozás a röszkei közúti határátkelőhelyen, amely szombaton csak kilépésre használható. Szintén egy órát kell várni az ásotthalmi közúti határátkelőhelyen, amely júliusban és augusztusban péntek, szombat vasárnap 7 és 22 óra között működik.

 

Harminc-hatvan percet kell várakozni a kübekházi vagy a tiszaszigeti átkelőnél is, melyek 7 és 19 óra között fogadják az utasokat.

 

Intenzív a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen is, a Romániába utazóknak személygépkocsival kettő, autóbusszal egy órát kell várakozniuk, a belépő oldalon a személyautóknak egyórás a várakozás. A nagylaki közúti határátkelőhely kilépő oldalán szintén egy órát kell várni.

 

Az utazók itt a kiszombori átkelőt választhatják, amely egész nap fogadja az utasokat.

 

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán, illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Címlapon

mutasd mind