Egyetlen illetékest sem zavar, hogy a Felső Tisza-parton a Pick Arénánál ilyen állapotban vannak a kerékpártámaszok

Az első nagy dőlések információink szerint az első Veszprém elleni rangadó környékén voltak. Azóta itt tartunk.
Garai Szakács László

2022. július 06. 12:44

Egyetlen illetékest sem zavar, hogy a
Felső Tisza-parton a Pick Arénánál ilyen állapotban vannak a
kerékpártámaszok

A West Hungaria Bau több, mint 37 milliárd forint csinálta meg a Pick Arénát, de van pár olyan munka, amire még kellett volna egy kis pénz – vagy hozzáértőknek kellett volna dolgozni a beruházásnak ezen a részén is.

 

 

Nem egyértelmű, hogy milyen fizikai ráhatásnak köszönhető ez a dominózás. Azaz nem tudni, hogy vandalizmusnak, rongálásnak köszönhetően feküdtek le a kerékpártámaszok, vagy a kétszer négy rögzítőcsavar hosszával volt a gond, vagy azzal ahogy, ahova becsavarták azokat.

 

 

A rendőrség nem tud erről az egészről, senki semmilyen bejelentést nem tett. Térfigyelő kamera itt nincs, azaz esély sincs arra, hogy visszanézhető legyen, mi történt.

 

A Pick Aréna létesítményvezetője, ifj. Skaliczki László megkeresésemre kijelentette, nem nyilatkozik, egyébként is, hogyan képzelem azt, hogy újságíróként kérdéseket teszek fel. Majd miután nem hagytam magam, megkért, írjak neki egy sms-t, amiben írjam le, mit akarok. Megtettem, válaszolt, a válaszában megadott egy e-mailcímet, amire el kell neki küldenem a kérdéseket. Ezt is megtettem. Továbbra is várok a válaszokra.