Botka László: Köszönet Szegednek!

Köszönet Szegednek – ezzel kezdte beszédét Botka László vasárnap éjszaka az országgyűlési eredményeket értékelő eseményen az IH-ban. Az egyesült ellenzék mindent megnyert itt, amit megnyerhetett. Mind a két parlamenti körzet szegedi részében magabiztosan nyertek az egységes ellenzék a jelöltjeink. Az egységes ellenzék listája toronymagasan győzött Szegeden – tette hozzá a polgármester.
Bod Péter

2022. április 03. 23:55

Botka László: Köszönet
Szegednek!

A szegedi eredmények azt is jelentik, hogy Szabó Sándor harmadik ciklusát kezdheti meg a parlamentben. Ha Szegeden múlt volna, akkor most Mihálik Edvin is parlamenti képviselő volna – adott helyzetértékelést Botka László.

 

A politikai egység Szegeden sokkal korábban létre jött, mint országosan. Helyben bizonyítottá vált, hogy ez egység tud sikeresen működni. Botka László rövid pihenést ajánlott, és ezt követően azt, hogy közösen dolgozzanak helyben tovább az ellenzék pártjai.

 

 

Köszönetet mondott családjának, a város polgármesterének, politikustársainak a szegedi választókerület polgárai a támogatásáért Szabó Sándor. Parlamenti munkájára utalva úgy fogalmazott, hogy elsősorban szegedi képviselőnek tekintette magát, országgyűlési felszólalásainak többsége a város ügyeihez kapcsolódott.

 

Büszke a helyben elért eredményekre, arra, hogy összetartó közösségé formálódott a város – zárta szavait a győztes képviselő.

 

 

A Homokhátságon nem tudtuk nyerni, de bízom abban, hogy előbb-utóbb ez is sikerülni fog – kezdte beszédét a választókerületében alul maradó ellenzéki jelölt, Mihálik Edvin. Kifejtette, hogy örül annak, hogy a helyiek támogatják a városvezetését, hogy Szegedet továbbra is európai városnak építsék. Ezért dolgoznak tovább is.

 

Maradjunk ilyen egységesek a következő években, és akkor meg tudjuk őrizni Szegedet a szabadság városának – hangsúlyozta Mihálik Edvin.

Vélemények

mutasd mind