Durrdefektet kapott Szabó Bálint Szeged és Budapest között az autópályán, kórházba vitték

A független önkormányzati képviselő éppen ma kapta vissza az autóját a rendőrségtől.

2021. április 15. 17:25

Durrdefektet kapott Szabó Bálint Szeged és Budapest között az autópályán, kórházba vitték

Csütörtökön délután, fél három után nem sokkal az alábbi bejegyzés jelent meg a Mindenki Szegedért Mozgalom Facebook-oldalán, ami lényegében Szabó Bálint szegedi független önkormányzati képviselő oldala.

KÖZLEMÉNY

A mai napon 13.00 óra után pár perccel dr. Szabó Bálint önkormányzati képviselő az M5-ös autópályán haladt Szeged felől Budapest irányába, amikor a 118-as kilométerszelvénynél az általa vezetett gépjármű jobb hátsó gumija durrdefektet kapott.

Az autó megpördült, de másik gépjárműnek nem ütközött. Az önkormányzati képviselő alkoholt nem fogyasztott, ezt a helyszínre érkező rendőrök szondája megerősítette.

Szabó Bálintot agyrázkódás gyanújával a kisteleki mentők megfigyelésre és kivizsgálásra a Kecskeméti Kórházba szállították.

A rendőrségi helyszínelés jelenleg is tart...

Szabó Bálint éppen ma számolt be róla az említett Facebook-oldalon, hogy két hónap után elhozhatta Orosházáról az autóját, amit a rendőrség akkor foglalt le, amikor a képviselő február közepén rejtélyes körülmények között eltűnt, és azóta sem teljesen világos, hogy mi történt vele.

A Szegeder az eset kapcsán megjegyzi, hogy Szabó Bálintnak január végén már volt egy autóbalesete, amikor a Dorozsmai úton egy kisteherautó az elsőbbségadást elmulasztva kihajtott elé. Szabó, hogy elkerülje a frontális ütközést, kénytelen volt az autóját jobbra kormányozni, aminek az lett az eredménye, hogy két másik várakozó autónak ütközött. Személyi sérülés akkor nem történt, az anyagi kár viszont a három érintett autóban jelentős volt.