Delhusa Gjon sokakat kicsábított a Zápor-tóhoz: együtt köszöntötték a nyarat a tarjániak

Három évvel ezelőtt, hagyományteremtő céllal szervezték meg első ízben a Tarjáni napokat a Zápor-tónál. Idén, június utolsó előtti hétvégéjén is több százan eljöttek a kora délután kezdődött programokra. A nap sztárvendége a több mint negyven éve töretlen népszerűségnek örvendő énekes-dalszerző, Delhusa Gjon volt, akinek koncertjére Botka László polgármester is ellátogatott.
Rafai Gábor

2022. június 18. 18:30

Delhusa Gjon sokakat kicsábított a
Zápor-tóhoz: együtt köszöntötték a nyarat a tarjániak

Mészáros Tamás önkormányzati képviselő és a Szeged Város Közösségéért Közalapítvány kuratóriumi elnöke, Tóth Károly önkormányzati képviselő az idén is megszervezték a ma már várt közösségi programot, amelyre sok százan ellátogattak a környező panelházakból, de jöttek Szeged más városrészeiből.

 

– Az európai unió által is támogatott programnak az a célja, hogy a helyi közösségi életet erősítsük. Itt generációk találkoznak, kicsik és nagyok, idősek és fiatalok együtt, egyszerre érzik jól magukat, szórakozhatnak és kikapcsolódhatnak, miközben összekovácsolódik egy közösség – mondta Mészáros Tamás. 

 

Az idei Tarjáni napok szombaton délután 2 órakor kezdődtek a Zápor-tó partján. Kora délután elsősorban a gyerekeket és a családokat várták: volt ugrálóvár, rodeó bika, trambulin, édességpiac és kutyás bemutató, de kóstolhattak vattacukrot és almás lepényt is a résztvevők.

 

 

A tó partján felállított színpadon is folyamatosan zajlottak az események. Először vidám, zenés-táncos programmal kedveskedtek a szervezők a családoknak, majd a Kozmosz Egyesület Akrobatikus Rock & Roll Tánciskola növendékei mutatták be tudásukat, a zumba bemutató után lépett a színpadra a nap sztárvendége, Delhusa Gjon, akinek a produkcióját folyamatos taps és ováció kísérete.

 

Az eseménydús napot estefelé a Face 2 Face utcabálja zárta.

Címlapon

mutasd mind