Deja Vu Fesztivál 2020: Whigfield, Cascada, Alice DJ, Danzel, Loft – mi kell még?!

Június 4–6-án indulnak a DeLoreanok a kilencvenes és kétezres évekbe a Partfürdőről!

2019. november 27. 13:03

Deja Vu Fesztivál 2020: Whigfield, Cascada, Alice DJ, Danzel, Loft – mi kell még?!

A fesztiválra több olyan fellépő is érkezik, akik először jönnek Szegedre, de lesznek korábbi kedvencek is.

Dániából érkezik a 90-es évek egyik eurodance-slágergyárosa, Whigfield, aki egész biztosan elhozza a legnagyobb slágereit: hallható lesz a Saturday Night, a Think Of You és a Sexy Eyes is a Partfürdőn.

De a Deja Vu-n bulizik majd 2000-es évek egyik népszerű eurodance-csapata is: Natalie Holner vezetésével igyekszik felrobbantani a fesztivál nagyszínpadát a Cascada, akiknek ehhez olyan bombáik vannak, mint az

  • Everytime We Touch, és az
  • Evacuate The Dancefloor

megvan mindkettő, ugye?!

Az egyik visszatérő jövőre az egykor Alice Deejay-ként megismert Alice DJ lesz, aki néhány éve egy igazán energikus, éneklős dj-szettel csinált nagy bulit a fesztiválon, és akinek 1998-ban megjelent Better Off Alone című dala az egyik legnagyobb mainstream dance-sláger volt az ezredforduló előtti években. A dal néhány éve (fánfekt: épp a Deja Vu Fesztivál indulásának évében, 2013-ban) reneszánszát élte David Guettának köszönhetően, idén pedig a nagy visszaatérésén dolgozó Lindsay Lohan használta fel (jelentősen lelassítva) a Xanax című számában. Egy dolog tehát már most egészen biztos: Alice DJ nem fogja elhagyni a színpadot anélkül, hogy ne szóljon a Better Off Alone.

Érkezik majd a belga Danzel is, aki annak idején a Pump It Up és Put Your Hands Up In The Air című számaival vált ismertté, és aki vélhetően még 2020-ban is sokakat rá fog majd venni a pumpálásra. 

Ismerős a Hold On, a Summer Summer, vagy a Mallorca?

Akinek hirtelen nem, az keresse elő a krómos kazettákat gyorsan! Tizenöt év után Magyarországon és a Deja Vu Fesztiválon először lép színpadra a jamaicai–német formáció, a Loft!

A számos külföldi fellépő mellett természetesen hazaiak is lesznek jövőre is. Már biztos, hogy jön

  • az UFO,
  • az Animal Cannibals
  • valamint Erős és Spigiboy is.

És a szervezők ígéretei szerint ez a lista hamarosan számos külföldi és hazai retro-kedvenccel még tovább bővül majd.

Aki tehát nem tud és nem is akar elszakadni a kilencvenes és kétezres évek eurodance-zenéitől, annak már most érdemes a jövő évi szabadságolási tervbe beírni a Deja Vu Fesztivál dátumát:

2020. június 4–6.
Deja Vu Fesztivál, Újszeged, Partfürdő