Debrecen lesz a Szedeák ellenfele szombaton

A háromhetes szünet után szombaton a Naturtex-SZTE-Szedeák hazai pályán folytatja a bajnoki pontvadászot, a nagy mumus DEAC lesz az ellenfél a Városi Sportcsarnokban.
Vass Imre

2023. március 03. 19:30

Debrecen lesz a Szedeák ellenfele szombaton

A Szeged győztes mérkőzéssel ment pihenőre, csak úgy, mint a Debrecen. Igaz a vendég együttes egy ötös győzelmi sorozatot tudhat maga mögött.

 

A DEAC vezetője ismerős a szegedi szurkolóknak, mivel Andjelko Mandics ül a kispadon, mellette egy másik ex-szegedi Govens is pályára lép majd.

 

A Szedeákban pályára lép majd a legújabb szerzemény, Nahziah Carter is, aki pár napja készül együtt új csapatával és ez lesz az első európai mérkőzése.

 

A Debrecennel az elmúlt időszakban szinte minden mérkőzés kiélezett volt. Az idény első mérkőzésén 83–78-ra a DEAC nyerte, most vissza lehet vágni ezért a vereségért. Biztató előjel, hogy az újszegedi sportcsarnokban a legutóbbi három mérkőzését egyaránt megnyerte a Szeged a debreceniekkel szemben.

 

Az biztos, a szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzés egy kiélezett, izgalmas csatát ígér, mivel a Szedeáknak minden győzelemre szüksége van ahhoz, hogy minél kedvezőbb helyzetből várhassa majd az alsóházi rájátszást.