Csak a szerencsén múlt, hogy nem lett súlyosabb baleset a mentő és a személyautó ütközéséből (frissítve)

Óriási baleset történt pénteken, nem sokkal 12 óra után az Anna-kúti csomópontban, ahol egy esethez száguldó mentő és egy Ford ütközött. A két jármű az űtközés következtében felcsapódott a járdára, ahol szerencsére éppen nem volt senki.
Vass Imre

2022. július 22. 15:32

Csak a szerencsén múlt, hogy nem lett súlyosabb baleset a mentő és a személyautó ütközéséből (frissítve)

Hangai József, a Szegedi Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa elmondta, a balesetben csak az egyik mentős sérült meg könnyebben, sem a mentőautóban ülő másik személy, sem a személygépkocsi sofőrje nem. Ettől függetlenül valamennyiüket kórházba szállították. 

 

Korábban írtuk:

 

A szemtanúk elmondása szerint a Tisza Lajos körút felől érkező Ford nagy sebességgel hajtott be a kereszteződésbe, ahol pont telibe találta egy szirénázó mentőautó.

 

 

A helyszínre percek alatt kiértek a rendőrök és további három másik mentő. Információink szerint a személyautóban ketten ültek, a sofőrt a mentők kórházba vitték, a mellette ülő hölgy nem sérült meg.

 

 

A mentőben mind a két légzsák kinyílt, de azt nem tudjuk, hogy személyi sérülés történt-e.

 

 

Óriási szerencse, hogy nem történt nagyobb katasztrófa, mivel a két jármű felcsapódott a járdára, éppen arra a helyre, ahol az átkelésre várakozó gyalogosok szoktak állni. 

 

 

A helyszínen a rendőrök és a mentősök szakértői elkezdték az eset körülményeinek a tisztázását.