Chovanecz Kata maga ismerte el, mindent megtett azért, hogy a rászorulók kedvezményei kikerüljenek Szeged lakásrendeletéből

Egy korábbi Facebook-posztjában írja le, a kormányhivatalhoz és a Kúriához is neki köszönhetően jutott el a lakásrendelet.
Garai Szakács László

2023. január 27. 20:22

Chovanecz
Kata maga ismerte el, mindent megtett azért, hogy a rászorulók
kedvezményei kikerüljenek Szeged lakásrendeletéből

Megsemmisítette a Kúria Szeged lakásrendeletének azokat a paragrafusait, amik arról szóltak, hogyan adjon kedvezményt az önkormányzat a rászorulóknak. Ebben a formában a rendelet időn június 30-áig van érvényben.

 

Ez Chovanecz Kata fideszes önkormányzati képviselőnek „köszönhető”.

 

Szeged lakásrendelete, az abban lévő lakbérkedvezmény úgy, ahogy az benne van, egyáltalán nem egyedi a magyar nagyvárosok között. Mégis valamiért csak a szegedi Fidesznek szúrta az a szemét, hogy van ilyen lehetőség a lakásrendeletben. Máshol nem voltak ilyen lelkesek.

 

 

Erre a lelkesedésére az önkormányzati képviselő roppant büszke, egy Facebook-posztjához írt válaszában írta le ő vitt előbb a kormányhivatal majd a Kúria elé a lakásrendeletet.

 

 

Mihálffy Béla már országos szinten örülhet mindennek, ami a Fidesznek fontos és ehhez gondolkodnia sem kell, Chovanecz Kata meg helyben büszke magára. Lehet megint tort ülni.