Buri Bence lett Szeged első babája 2020-ban

Korán reggel, 5 óra 32 perckor jött a világra Szeged első babája. Buri Bence, az édesanyja és édesapja is jól vannak.

2020. január 02. 22:36

Már most nagyon érdeklődően figyeli a körülötte zajló eseményeket és a hangját is hallatja Buri Bence, 2020 első szegedi babája. A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ szülészeti osztályán hajnalban indították meg a szülést Hargitai Fanninál, aki különösebb komplikáció nélkül hozta világra első gyermekét.

Buri Bence 3640 grammal és 50 centivel 5 óra 32 perckor született, de ami ennél is fontosabb, hogy az újszülött kisfiú egészséges.

„Iderakták hozzám, nagyon jó volt érezni a kis meleg testét. Apukája is nagyon örült neki. Ő is bent volt, együtt vártuk Bence születését”

– mesélt a szülés utáni csodálatos pillanatokról Hargitai Fanni.

Azt is elmondta, hogy „kemény menet” volt a szülés, ami a beindítástól számolva mintegy 4 órán keresztül zajlott. Az édesanya kérdésre válaszolva hozzátette: most hirtelen úgy érzi, hogy nem szülne többet, de párjával szeretnének egy kislányt is a közeljövőben.

A 28 éves anyuka természetesen fáradt, de jól van. Bence édesapja is jól érzi magát, neki is ki kell pihennie az apás szülés fáradalmait, és fel kell készülnie a tejfakasztóra.

(fotók: Szabó Luca)

Címlapon

mutasd mind