Bortér: több, mint száz borász érkezik Szegedre – sokkal szebbek lesznek idén a poharak!

Alig két hét múlva indul a Bortér. A szegedi fesztiválszezon őszi gasztroeseménye két év kihagyás után tér vissza a Dóm térre szeptember 14. és 18. között, és idén már az Aradi vértanúk terét is bevonják a forgatagba.
Garai Szakács László

2022. augusztus 31. 16:48

Bortér: több, mint száz borász
érkezik Szegedre – sokkal szebbek lesznek idén a poharak!

– Elkészült a sokak által várt programfüzet, aki már kíváncsi a kiállító borászokra, a kézművesekre, vagy a színpadi programokra, mától letöltheti a www.borter.hu oldalról – mondta Rácz Attila, a szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Újdonságokat is tartogat a rendezvény:

  • megújultak, kecsesebbek és nagyobbak lettek a poharak, amiket a borászatoknál és az információs pontokon lehet majd beszerezni.
  • Fontos, hogy a kézműves standok kivételével mindenhol csak Festipay kártyával, saját bankkártyával, vagy okos eszközzel lehet majd fizetni. A készpénzzel érkezők a feltöltő pontokon tudják a Festipay kártyát kiváltani és feltölteni, majd a rendezvény végén visszaváltani a rajta maradt összeget.

 

Az Aradi vértanúk terén a finom sörök rajongóit várják: az új helyszínen négy kisüzemi sörfőzde teljes sörkínálatát kóstolhatják végig a kilátogatók.

 

– Májusban minden idők legnagyobb borfesztiváljával ünnepeltük Szeged napját, bízunk benne, hogy a Dóm tér is minden nap megtelik majd önfeledten szórakozó vendégekkel – mondta az ügyvezető igazgató.

Vélemények

mutasd mind