Békéscsabán rajtakapták a Mikulást: az nem egészen világos, hogy pontosan min

Legyünk optimisták, az öreg szakállas biztos nem egy parkoló autót akart kirámolni, hanem talán azzal érkezett. Egy kicsit korán ugyan, de nyilván fel kell készülni az esti turnéra.
Békéscsabán rajtakapták a Mikulást: az nem egészen világos, hogy pontosan min

Gyanútlan kollégánk szombaton kora este olyan fotót kapott, amire egészen biztosan nem számított: az édesanyja küldte a képet, amit ő maga készített arról, hogy a házuk előtti parkolóban egy ismerős alak pakolászott valamit az egyik kocsi csomagtartójában.

Jól kivehető, hogy a Mikulás van a képen, aki ezek szerint a rénszarvasokat meg a szánt idén otthon hagyta, és kocsival érkezett. 2020 van, ebben az évben bármi megtörténhet és bármi meg is történik, úgyhogy ilyesmin egyáltalán nem lepődünk meg.

Úgy tűnik tehát, hogy Miklós idén Békéscsabáról indul magyarországi haknikörútjára, amit el sem tudunk képzelni, hogy azzal a kocsival miként fog abszolválni, de higgyünk benne, hogy MOL valami különleges üzemanyagot biztosított neki ahhoz, hogy mindenkihez oda tudjon érni.

Egy biztos, holnap már Tápén van jelenése az öregnek.

Aki a következő napokban szintén rajtakapja a Mikulást valahol, amint éppen nem a megszokott élethelyzetben mikuláskodik, bátran küldje el nekünk a képet a Facebookon, vagy az info kukac szeged.hu címre. Köszönjük!

A csizmák amúgy tiszták már?

kmn

Tovább olvasom