Bayer Zsolt fajgyűlölő – Garai Szakács László jegyzete

Náci mondatát átírta a Magyar Nemzet, pedig korábban büszkén rakták ki a Facebook-oldalukra.

2020. november 14. 21:04

Bayer Zsolt fajgyűlölő – Garai Szakács László jegyzete

Közelítsünk az elmebetegnek tűnő főhős agyához úgy, hogy a legkönnyebben megértse a haverja és a rajongói, hogy miért

  • undorító,
  • gusztustalan,
  • vállalhatatlan,

az a náci kijelentés, amely ma megjelent a Magyar Nemzet honlapján a Poszt-Traumában, és amelyet ugyan eltüntettek később, de a Facebook egy kicsit megőrizte.

Később ott is törölték a teljes bejegyzést, majd újra kirakták más ajánló szöveggel.

Tehát.

Hogyan érezhette magát az 5-ös számú fideszes párttagkönyvet magáénak tudó fajgyűlölő, amikor csütörtökön este a Magyarország–Izland labdarúgó-mérkőzésen a 84. percben pályára lépett Loïc Nego?

És mit csinált, amikor négy perccel később hat méterről bepasszolta az egyenlítő gólt? Örült? Őrjöngött? Vagy éppen csóválta a fejét, hogy miért ő?

Loïc Nego guadeloupe-i származású támadó, született Párizsban, 1991-ben. 2019-ben tett állampolgársági esküt, 2020 októberében mutatkozhatott be a magyar labdarúgó-válogatottban
  • Loïc Nego Bayer Zsolt világában nigger.
  • Bayer Zsolt a Fidesz világában „keresztes lovag, aki nem engedi, hogy értékeinket, hagyományainkat, érzéseinket és józan eszünket elveszítsük”.
  • A Fidesz világa 2010 óta Magyarország világa – szerintük.

Akkor én is niggerező fajgyűlölő lennék? Nem. És szerintem önök sem azok, akik olvassák ezt a szöveget.

Hogy ez a poszttraumatikus állapot megváltozzon, tegyünk meg egy plusz egy dolgot:

  • kérjük együtt a Fideszt, Orbán Viktort, a hozzánk legközelebb eső országgyűlési képviselőnek látszó fideszes droidot, hogy járjon közben ő is azért, hogy Bayer Zsoltot kikezeljék ebből az elmebetegségre nagyon hasonlító állapotból. Majd ha meggyógyult, akkor tegyék lehetővé, hogy örökké nyughatatlan, alkotó éne kiteljesedjen, de ne engedjék neki, hogy ilyen fajgyűlölő, uszító szövegeket írjon,
  • a másik tennivaló: tegyük el jó helyre az első képernyőmentést, és amikor eljön az idő, akkor emlékezzünk erre is. És mutassuk meg mindenkinek, aki szerint most rendben mennek a dolgok: tényleg megengedheti magának a kormánypárt és a kormánypárt első számú dalnoka, hogy fajgyűlölő gondolatait így, nyíltan terjessze?

Üzenjük, hogy nézzétek és lássátok, még megtehetitek ezt velünk. Még.

Garai Szakács László