Bartók Csaba büszkén jelenti: őt indítja a Fidesz Csongrád-Csanád megye 1-es körzetében az országgyűlési képviselői címért

A Fidesz helyi elnöke a Facebookon tette közzé a hírt.
Kovács M. Norbert

2021. december 09. 08:20

Bartók Csaba büszkén jelenti: őt indítja a Fidesz Csongrád-Csanád megye 1-es körzetében az országgyűlési képviselői címért

Ahogyan nem volt meglepő Mihálffy Béla indítása, úgy nem meglepő Bartók Csabáé sem, eddig azonban nem volt hivatalos. Most már viszont az: a több évtizedes sikertelensége miatt országos hírű szegedi Fidesz-szervezet elnöke az alábbi, rövid posztot osztotta meg a Facebookon.

 

 

„A Fidesz szegedi szervezete és választókerületi szervezetei szerdán egyhangúlag szavaztak bizalmat nekem és kértek fel, hogy a 2022-es országgyűlési választáson én legyek a párt jelöltje Csongrád- Csanád megye 1. számú választókörzetében.

Elkötelezetten fogom képviselni a tiszántúli és szegedi emberek érdekeit!

Köszönöm a bizalmat!”

 

Az egykor népszerű kézilabdázó így Szabó Sándorral, az MSZP jelenlegi országgyűlési képviselőjével, az ellenzéki összefogás közös jelöltjével száll versenybe a parlamenti mandátumért. 

 

2018-ban, amikor még tizenkét jelölt indult az 1-es választókerületben, Szabó Sándor 25 ezer 748 szavazatot kapott, Bartók Csaba 21 ezer 19-et.