Balhé, belső harc a szegedi Fideszben: miközben Szabó Bálint Mihálik Edvint idézi Nemesi Pál kapcsán, Bartók Csaba csak úgy hajigálja a szívecskét

A Mindenki Szegedért Mozgalom független önkormányzati képviselőjeként lemondását lebegtető Szabó Bálint legnagyobb örömre olvas minket: egy évvel később ugyanarra kéri Nemesi Pált, mint Mihálik Edvin Zöld város tanácsnok, országgyűlésiképviselő-jelölt, azaz mondjon le a kormánybiztosságról a bukott szegedi fideszes polgármesterjelölt.
Garai Szakács László

2021. november 10. 18:14

Balhé,
belső harc a szegedi Fideszben: miközben Szabó Bálint Mihálik
Edvint idézi Nemesi Pál kapcsán, Bartók Csaba csak úgy hajigálja
a szívecskét

Botka László sem érti, mi történik:

 

„Soha nem hittem, hogy egy »szegedma« cikket megosztok, a Pécsről szerkesztett, jelentéktelen fideszes trolloldalt ugyanis senki nem veszi komolyan Szegeden.

Az azonban több mint árulkodó, hogy mekkora pánik van a Fideszben, miután ezen az oldalon egy Nemesi Pál kormánybiztos, volt fideszes polgármesterjelölt ellen egy »sokszorosan elrabolt, a valóságtól már rég elszakadt« szélhámos, a Vas megyei Szabó Bálint támadását hozzák le, Bartók Csaba helyi Fidesz-elnök tetszésével.”

 

 

 

Korábban írtuk:

 

Hetvenkét óra.

 

Azt nem tudom, honnan számolja Szabó Bálint a hetvenkét órát, de az biztos, ennyi időt adott Nemesi Pálnak arra, hogy lemondjon a kormánybiztosságról. Utána Orbán Viktorhoz fordul Szabó Bálint, mint állítása szerint már korábban oly sok szegedi ügyben.

 

Szabó most ügy döntött, lemondásra szólítja fel Nemesit. Az apropó sokkal inkább valamifajta belső harc lehet a Fideszben, a lemondások okaként megjelölt „események” eddig is ismertek voltak, olyannyira, hogy az ELI és a jogi kari építkezés miatt több mint egy éve Mihálik Edvin már felszólította Nemesit lemondásra, meg is írtuk, ez meg azt jelzi, legnagyobb örömre, hogy Szabó Bálint nemcsak akkor olvas minket, ha perelni akar.

 

 

Nemesi egyébként azóta is ott van, ahol, igyekszik minél kevesebbet nyilatkozni, mert ha megszólal, abban nincs sok köszönet.

 

 

Ám a mostani eredetileg hétfőre meghirdetett Szabó-féle hecc váratlan fordulatot hozott: a megszólított, felszólított Bartók Csaba (Facebook-oldalának kezelője) szívecskézte Szabó sajtótájékoztatóját.

 

Bartók Csaba <3 ezt a posztot

 

  • Nemesi tényleg eltűnik?
  • Bartók helyezkedik?
  • Szabó még jobban elfideszesedik?
  • Ez egy nagyobb balhé előszele lenne a szegedi Fideszben?

 

Mi várható még ezekben a napokban? Izgalommal várjuk a fejleményeket.