Az MSZP pártigazgatója szerint megzsarolták

Molnár Zsolt, az ATV-ben „ráutaló magatartással azt mondta”, tudja, ki szerkeszti az Angyal ügyvédje blogot, feljelentést tesz ellene. Megszólalt Őrsi Gergely polgármester is.

2019. december 09. 12:55

Az MSZP pártigazgatója szerint megzsarolták

Őrsi Gergely, Budapest II. kerületének polgármestere az, akit Molnár Zsolt az ATV Startban nem nevezett meg. A polgármester a Facebook-oldalán megjelentett videóban mondja el, ő az, akit Molnárhoz hasonlóan szintén megzsarolt az Angyalügyvédje blog mögött álló illető.

 

Korábban írtuk:

A televízió ATV Start című műsorának volt a vendége a szocialisták pártigazgatója, aki arról beszélt, a nemrég indult Angyal ügyvédje blog őt is zsarolni próbálja, ezért feljelentést tesz a rendőrségen.

„Nem Borkai-ügyről van szó, hanem mocskos zsarolásról. Nincs eltitkolt vagyonom, nem fogyasztottam kábítószert, nem vettem részt drogos orgiákon”

– közölte Molnár Zsolt, aki azt is elmondta, egy frissen megválasztott, fiatal, MSZP-s polgármestert is megzsaroltak, ám Vujity Tvrtko többszöri kérdésre sem mondta meg, ki az.

„A zsarolás körülményeiről Molnár elmondta: az elmúlt időszakban egy, egykor az MSZP közelében dolgozó, »magát újságírónak nevező személy« milliós nagyságrendű pénzt kért tőle. Molnár Zsolt leírása alapján a műsorvezető rákérdezett, hogy az MSZP-közeli Egyenlítő bloghoz van-e köze az ügynek, amire Molnár azt válaszolta, hogy Tvrtko jó helyen keresgél. Nem cáfolta Molnár azt sem, hogy Németh Gábort, az Egyenlítő blog egykori főszerkesztőjét sejti az ügy hátterében” – olvasható az ATV honlapján.

Címlapon

mutasd mind