Átaludt első félidő vereséget ért: Szentlőrinc SE–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2–0 (2–0)

Tompa volt a püspöki csapat.
Garai Szakács László

2022. augusztus 14. 19:22

Átaludt első félidő vereséget ért:
Szentlőrinc SE–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2–0 (2–0)

Szentlőrinc SE–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2–0 (2–0)

Merkantil Bank Liga NB II. 3. forduló, Szentlőrinc, Szentlőrinc SE Sporttelep, vezette: Nagy Norbert, asszisztensek: Szilágyi Norbert, Tőkés Róbert.

Szentlőrinc SE: Prokop – Németh, Mervó (Csörgő, 65.), Nagy (Tamás, a szünetben), Keresztes, Havas, Rétyi (Filipovic, 65.), Papp (Csörgő, 65.), Daróczi (Török, 65.), László, Erdélyi. Vezetőedző: Jeremiás Gergő.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Molnár-Farkas – Szilágyi, Szakály (Dobos, a szünetben), Temesvári (Tóth, 51.), Sipos, Könczey, Pintér, Szatmári, Simon (Farkas, a szünetben), Beronje (Bitó, 71.), Haruna. Vezetőedző: Aleksandar Stevanovic.

Gól: Rétyi (27. – 11-esből), Daróczi (38.).

Sárga lap: Szatmári (45.), Simon (45.), Mervó (51.), Tamás (63.), Németh (85.), Dobos (93.).

 

Sokat elmond a meccsről, hogy a legtöbbet és leggyorsabban akkor futottak a fiúk, amikor Nagy sporttárs elrendelte az ivószünetet.

 

A gólok itt, a teljes meccs alattuk: egy bénán összehozott tizenegyessel és egy olyan labdavesztés utáni begyaloglással kapott ki a püspöki csapat, amik után a mennyei megyeiben nem jár pörkölt az átöltözés után.

 

A kék-fekete-zöldek közül Haruna dicsérhető egy kicsit, de ha ezt a találkozót a tavaszi szezon közepéig játsszák, Aleksandar Stevanovic fiai akkor sem juttatták volna a pettyest Prokop hálóőr kapujába – és ez nem elsősorban a hazai portás teljesítményét minősíti, sokkal inkább Pintérék enerváltságát.

 

Címlapon

mutasd mind

Vélemények

mutasd mind