Annál több cuki állatot, mint ebben a cikkben, csak egyetlen helyen láthat Szegeden: hamarosan újra megnyílik a Szegedi Vadaspark, ahol a járvány hullámai alatt sem állt le az élet

Szabó Luca friss képeiből összeraktunk egy óriásgalériát, ezzel lehet melegíteni az állatkert nyitására.

2021. április 28. 07:00

Amint elérjük a 4 millió beoltottat, egy csomó minden kinyithat az oltási igazolvánnyal rendelkezők előtt, ilyen például a Szegedi Vadaspark is, ahol már nagyon készülnek rá, hogy újra fogadhassák a látogatókat.

Naná, hiszen annyira nem állt le az élet a bezártság alatt sem, hogy új lakói is vannak a vadasparknak, vannak, akik máshonnan költöztek ide, és vannak, akik itt látták meg a napvilágot.

A tevéknél és az állandó közönségkedvenc, szupercuki szurikátáknál elég nagy most a nyüzsi például.

De korábban írtunk más jövevényekről is, ezeket a cikkeket ide kattintva olvashatja.

Ez a cikk pedig azért jött létre, mert van egy rakás friss képünk a vadasparkból. Mit rakás!?

Darabra száz képet készített Szabó Luca kolléganőnk, aki annyira közel ment az Szegedi Vadaspark legaranyosabb, legvagányabb és legfenségesebb állataihoz, amennyire csak fényképezővel, civilként lehetséges.

Mi pedig ezeket most jól közszemlére tesszük, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy kedvet csináljunk ahhoz, hogy a nyitás után, akinek ideje és oltási igazolványa engedi, az személyesen is megnézze ezeket az egzotikus állatokat, amiket ekkora számban, ilyen fajtaváltozatossággal a környéken sehol máshol nem lehet látni.

Ráadásul a Szegedi Vadaspark egy javarészt nyitott, jó nagy szabad terület, ahol a fertőzésveszély is jóval kisebb, mint mondjuk egy kávézóban, arról nem is beszélve, hogy egy kávézóban a legritkább esetben

láthatunk oroszlánt, majmokat, tevéket, orrszarvút, elefántot, mindenféle színes papagájokat, fókákat, vagy éppen egy rakás olyan állatot, amiről elsőre azt sem tudjuk, micsoda valójában.

Szóval, hamarosan mindenkit vár a Szegedi Vadaspark, a fenti nyitóképre vagy ide kattintva elérhető óriásgalériánkat pedig csak az mutassa meg a 8 évesnél fiatalabb gyerekének, aki fel van készülve rá, hogy a következő napokban megállás nélkül azt hallgassa, hogy „Anya/apa, mikor megyünk már a vadasparkbaaaaa!?”

Mi előre szóltunk!

kmn