Álljon oda Lázár János a Napfényfürdő elé is, és ott is háborodjon fel!

Mihálik Edvin szerint néhány fideszes vállalkozásnál hasonlóképpen számon kérhetne dolgokat az életbakot Semjén Zsoltnak átengedő fideszes országgyűlési képviselő.

2021. október 21. 19:03

Álljon oda Lázár János a Napfényfürdő elé is, és ott is háborodjon fel!

Elsőként a Szeged Televízió kezdett foglalkozni a makói Continental ügyeivel, lásd gyűjtésünket a cikk alján, majd felébredt Lázár János is. Hogy arra jött rá, hogy ő akkor is a város országgyűlési képviselője, amikor éppen tényleg baj van, vagy csak most is arról van szó, hogy (ész nélkül) bele lehet rúgni egy gaz multiba, nem tudni – utóbbira tippelek –, de kiállt a gyár elé, és mondott egy olyan átlagos lázárosat.

Erre reagált Mihálik Edvin, aki megjegyezte, szép ez, ha nem lógna ki egy kicsit a komplett ménes Mezőhegyesről.

„Teljesen jogos számon kérni több száz munkavállaló kirúgását egy olyan cégen, ami több milliárd forintot kapott az adófizetőktől. Csakhogy akkor Lázár János nézzen körül a saját háza táján is, ahol legalább ennyire felháborító dolgok történnek!

Mészáros Lőrinc szállodalánca például közel 18 milliárd forint támogatást kapott a költségvetéstől, miközben elbocsátottak 850 embert – több mint kétszer annyit, mint amennyit a Continental tervez. Ráadásul ez az a cég, ami a tízszeresére növelte a szegedi fürdőjében a bérletárakat, ezzel teljesen kiszorítva a helyieket az uszodából. Ez is van olyan felháborító, mint a makói eset” – írta a Facebook-oldalán a Momentum közös ellenzéki országgyűlésiképviselő-jelöltje.

Jah, az életbak meg ez.

És akkor itt az ígért gyűjtés, ezek a Szeged Televízió continentalos riportjai. Örülök, hogy Lázár Jánost inspirálják kollégáink munkái.

gszl

Címlapon

mutasd mind