Állatok karácsonya vasárnap a Vadasparkban, kézműveskedéssel és látványetetésekkel

A hideg idő ugyan egyes fajoknak kifejezetten kellemes, másoknak azonban a meleg házaikba kell visszahúzódniuk. Azonban pont ezek teszik különlegessé a Vadasparkot a téli időszakban. Ebbe a hangulatba pillanthatnak be a látogatók az intézmény idei utolsó programján most vasárnap.
Vass Imre

2022. december 08. 18:25

Állatok karácsonya vasárnap a Vadasparkban, kézműveskedéssel
és látványetetésekkel

Az Állatok karácsonyán többféle programmal várják a látogatókat december 11-én, vasárnap 10 és 15 óra között. Az érdeklődők megismerkedhetnek a költöző és a hazánkban áttelelő madarakkal, valamint azzal, hogyan lehet róluk megfelelő módon gondoskodni. Emellett kézműveskedhetnek is a Természetvédelmi Oktatóközpontnál, ahol különleges, egyedi díszeket készíthetnek majd. Ezeket az elkészült ehető díszeket közösen helyezik majd el az állatkert különböző területén, a szabadon élő állatok számára.

 

A hagyományos látványetetések sem maradnak majd el. 10 órakor a sarkvidéki tengerekben is élő borjúfókák tréningjét nézhetik meg, 11 órakor a szibériai tigrisek kapnak ajándékot. Délben a világ legokosabb madara, a holló kap egy karácsonyi csomagot. 13 órakor a világ másik legokosabb madara, a kea sem maradhat ajándék nélkül. Délután fél 3-kor pedig újra a borjúfókák tréningjét lehet megtekinteni.

Vélemények

mutasd mind