Aki nagyapja tiszteletére kezdett el lovagolni, ma már fogatot hajt nem is akárhogyan – Aréna, 2022. szeptember 26.

Fogathajtás, bothúzás, vízilabda és persze a Pick Szeged.
Szilágyi Dóra

2022. szeptember 27. 14:14

Aki nagyapja tiszteletére kezdett el
lovagolni, ma már fogatot hajt nem is akárhogyan – Aréna, 2022.
szeptember 26.
  • 2015-ben amikor meghalt nagypapája, az ő tiszteletére kezdett el lovagolni Posta Dávid. A szatymazi fogathajtó a sportág szerelmese lett és ma már magyar bajnoki ezüstérmes és világbajnoki negyedik helyezett. A Kezedben a gyeplő egyesület versenyzője a többszörös világbajnok Lázár testvérek edzőjével készül. Az, hogy hogyan indult a közös munka Bégányi Csabával, a következő percekben kiderül.
  • Megnyerte az Bothúzó Országos Bajnokságot Véró Alex és a második helyen zárt az edzője, Deli Tamás, aki emellett még egy aranyérmet szerzett. A tanítvány és mestere is ott volt az Aréna stúdiójában!
  • A Pick Szeged a héten a Kiel ellen játszik majd a Bajnokok Ligája következő fordulójában. A német csapatot tavaly éppen a Pick Aréna nyitó meccsén győzték le a kékek, Németországban pedig döntetlent játszottak. A Szeged a magyar bajnokságban eddig minden meccsét megnyerte, a BL-ben viszont még nem sikerült pontot szereznie. A csapat legutóbb a francia Nantes-tól kapott ki.
  • A szegedi férfi vízilabdacsapat a hétvégén második lett az újvidéki felkészülési tornán. A stúdióban a vezetőedző, Kiss Csaba és Bóbis Botond.
  • Élete első Európa-bajnokságán szerepelt Pápai Luca tollaslabdázó, megnyerte első bajnoki meccsét a szegedi női röplabda csapat és felkészülési meccseken szerepel a Szedeák, amelynek új játékosa nemcsak a csapattal, hanem új autójával is ismerkedik még.

 

Nézze meg (újra) az Arénát!

Címlapon

mutasd mind