A világban még csak dolgoznak a virtuális világ kiépítésén, de nálunk egyes fideszes képviselők már meg is csinálták

Gelencsér Attila fideszes képviselő néhány hete örömmel számolt be közösségi oldalán egy kaposhomoki közlekedési fejlesztésről, amelyben azt írta, kerékpárutat és autóbuszfordulót adtak át a településen. Ebből azonban a kerékpárút nem is létezik.
Vass Imre

2021. december 14. 11:33

A világban még csak dolgoznak a virtuális világ kiépítésén,
de nálunk egyes fideszes képviselők már meg is csinálták

A képviselő posztjában így fogalmaz: „4,5 km hosszú út és a templom előtti tér rendbe tétele 60 millió forintba került. A kaposhomoki kerékpárutat elsősorban a település fiataljai, a több mint 60 iskolás gyermek használja majd. Minden beruházás azt szolgálja, hogy a kaposvári és a zselici emberek jobban éljenek.”.

 

 

A bejegyzés alatt azonban szinte azonnal megjelentek a kommentek, amelyben a legtöbben arra hívták fel a figyelmet, hogy egy méter kerékpárút sem épült a települése, nem hogy 4,5 kilométer. A Népszava tudósítója szintén azt tapasztalta a helyszínen, hogy nem épült kerékpárút.

 

 

A lapnak Barta István polgármester elmondta, hogy valóban nem épült bicikliút, de egy pályázatnak köszönhetően kerékpározásra alkalmassá tették a falu útjainak nagy részét. Azaz leaszfaltozták ezeket, amire a hetvenes évek óta nem volt példa. A település első embere azonban arra nem tudott magyarázatot adni, hogy az országgyűlési képviselő miért emlegetett kerékpárút építést.

 

444.hu/Népszava