A Vátesz tévedései – Bódi György olvasói levele

2021. július 03. 10:16

A Vátesz tévedései – Bódi György olvasói levele

Orbán Viktor (Magyarország Örökös Miniszterelnöke, a Vezénylő Tábornok, a Szeretett Vezető – kinek mi tetszik?) mai pénteki rádiós szózatában meg sem említette, hogy miket jósolt 2021. április 9-ei jövendöléseiben, pedig lett volna mit beismerni, hogy már megint elszámította magát! Akkor még a következőket ígérte a Covid-19 elleni vakcinákkal kapcsolatosan:

„május elejétől számított egy hét, tíz nap alatt beadunk egymilliót, akkor leszünk 5 milliónál, és aztán május közepére elérjük a 6 milliót, és aztán május harmadik hetére a 7 milliót.”

Nem jött össze a Vátesz ígérete: 2021. július 2-án elértük az 5,5 milliós első oltottságot.

Amivel nemhogy nem élenjárók leszünk Európában, hanem visszacsúszunk a tizenhatodik helyre.

De itt van a Kánaán:

  • nem kell tovább maszk a tömegközlekedési eszközökön,
  • mehetünk a vendéglők belső helyiségeibe,
  • védettségi igazolvány nélkül üdülhetünk Mészáros és Tiborc szállodáiban,

nehogy már ezeknek a csóró vállalkozóknak ne legyen bevételük! Ajándékozunk mindenkinek vakcinákat, lélegeztető gépeket: csak tessék, tessék, van itt bőven mindenből!

De harmadik oltást azt nem adunk senkinek! Az átvert sinopharmosoknak sem!

Igaz, hogy a Videoton saját dolgozóinál a – cég költségére elvégzett – védettségi tesztek a 65 év felettiek harmadánál semmiféle ellenanyagot nem mutattak ki, és nem sikerült Merkely Béla bűvészmutatványa sem, miszerint majd a SOTE-n ők ingyen bebizonyítják, hogy igenis van sejtszintű védettség. Hát az sincs! Van bizonytalanság és kétségbeesés:

„úgy élünk maszkban, a külvilágtól elzártan, mintha semmit nem kaptunk volna” – írja egyikük a megalakult Facebook-csoportban.

Mások Romániába szerveznek utakat azért, hogy ott felvegyék a harmadik oltást. Rengetegen érvelnek azzal, hogy olyan országokban, ahol Sinopharmmal oltottak (például Bahrein, Egyesült Arab Emirátusok) már régen adják a harmadik vakcinát, és nem a Sinopharmot, hanem egy másfajta vakcinát (nem Szputnyikot). Nálunk meg tanulmányozzuk a helyzetet. Várjuk, hogy megfertőződjön és meghaljon még néhány ezer idős, az is csökkenti majd a nyugdíjkassza terheit! Mindezekről szót sem ejt a derék Vátesz, nem az ő műfaja az önkritika! Azért egy korlátozás marad: 500 főig lehet csak tömegrendezvényeket tartani védettségi igazolvánnyal. Nehogy már itt is az utcára menjenek az emberek, mint Beloruszban, Romániában vagy Lengyelországban!

Különösen ne a homoszexuálisok, akik egyébként is pedofilok egytől egyig. Ha nem fideszesek vagy KDNP-sek!

Nem, mert azok rendes emberek, akár államtitkár is lehet belőlük, sőt, volt olyan miniszter a kormányban (Varga Judit, Szájer József egykori brüsszeli munkatársa, aki ezek szerint egy kicsit mégiscsak megfertőződött ott), aki szerint akár miniszter is lehetne homoszexuális ember. Mert mégiscsak emberek ők is... Nem olyan jók, mint mások, például gyereknevelésre alkalmatlanok, de még nem kell semmiféle megkülönböztető jelet viselniük a ruházatukon... Majd a 2022-es választási győzelem után eljön annak is az ideje! Addig még hagy vizsgálódjon, meg fenyegetőzzön a EU, csak a pénzt adják! Ki kell lábalni ebből a válságból, és be kell tömni néhány milliárddal, a nagy többségnek meg néhány zsák krumplival a száját!

És valahol már írogatnak reális elemzéseket a foci Eb-n elért fantasztikus teljesítményünkről is. Azt írják, hogy a „halálcsoport” úgy lett halálcsoport, hogy egyetlen tagja sem jutott a legjobb nyolc közé. Pedig Rossi kapitány azt is megmondta, hogy minden más csoportból továbbjutottunk volna. És sehol nem hangzik el, hogy szomszédos ország is ott van a legjobb nyolc között, az ukránok és egy tiszteletbeli szomszéd is, a cseh válogatott. Ide még jutott el Orbán és Mészáros Lőrinc futballzsenialitása, nem építettek közpénzből stadioncsodákat, nem keresnek a játékosok és vezetők érdemen felül, csak fociznak! És ott vannak még a belgák, a dánok és a svájciak. Ezeknél is valódi üzleti lapon működik a foci, és nem állami milliárdokból. De hát hol vannak ezek hozzánk képest? Sehol! Az M4 szakkommentátora is megmondta, amikor egyik dán játékos szíve leállt a pályán, hogy gyerünk már, ne tököljünk! Előfordult ilyen magyar játékossal mostanában? Nem, mert őket a felcsúti szellem hatja át!

Európa új vezetőre vár! Ezt is megmondta a Vátesz néhány héttel ezelőtt, csak szerénysége tiltotta, hogy nevesítse ezt a vezetőt. Mert ő szerény és szegény ember. Csak az apja újítja fel most a főhercegségi majorságot. Ő megelégszik bérrel és fizetéssel. És meg fog elégedni a következő harminc évben is. Ezt is megjósolta, és remélem, hogy ez is úgy jön be, mint a Covid-19 vakcina oltási jövendölése...

Bódi György

Címlapon

mutasd mind