A Tisza mindkét partján egész hétvégén sportolhatunk

Az újszegedi ligetben futónapra, a Stefánián Belvárosi, Klebelsberg-telepen pedig telepi sportnapokra várják a mozogni vágyókat péntektől vasárnap estig. Jön Delhusa Gjon és Frederick Cornelius, bemutatkozik Pap Norbert karate világbajnok is.
Rafai Gábor

2022. szeptember 08. 17:46

A Tisza mindkét
partján egész hétvégén sportolhatunk

Pénteken délután az újszegedi ligetben futhatunk

Szeretné feldobni az unalmas futópados edzéseket vagy új társaságra vágyik a kocogáshoz? Csatlakozzon a közösségi futóversenyhez a gyönyörű naplementés Erzsébet-ligetben és fussa le velünk a Napot!

Öt különböző versenyszámban indulhat, melyeknek dobogós győztesei éremceremónián vehetnek részt. A rendezvény ideje alatt tombola vásárlásra is lesz lehetőség, melynek fődíja egy 50 ezer forint értékű Dechatlon vásárlási utalvány.

 


Belvárosi sportnapra Delhusa Gjon is eljön szombaton

A szeptemberi iskolakezdést nem is lehetne jobban indítani, mint sportolással a hétvégén! Legyen energiája egész hétre és csatlakozzon a belvárosi sportnaphoz, ahol egy családi sorverseny mellett bárki kipróbálhatja magát a rögbi világában is. A sorverseny legügyesebb csapatai éremjutalomban részesülnek.

 


Vasárnap Klebelsberg-telepen mozoghatunk

Feltöltődne a hétvégen és megmozgatná magát? Csatlakozzon a Klebelsberg-telepi sportnaphoz, ahol több versenyszámban is kipróbálhatja magát, a dobogós helyezettek pedig éremjutalomban is részesülnek.