„A nép a katáért és a reális rezsiért” címmel hirdetnek tüntetést hétfőre a Margit hídhoz

Hétfőn reggel 7 órára hívják a Margit híd pesit hídfőjéhez tüntetni a kata szabályok megváltoztatása és a rezsicsökkentés csökkentése elleni tiltakozókat.
Vass Imre

2022. július 16. 13:40

„A nép a katáért és a reális rezsiért” címmel hirdetnek tüntetést hétfőre a Margit hídhoz

Ezt a tüntetést futárok kezdték el szervezni, mivel valamennyiüket hátrányosan érint a kata megváltoztatása. Ahogy írják, sokan vannak, szervezettek, jól ismerik a várost, de szükségük van mindenkire, akik tiltakoznak a kormány döntései ellen. „Olyan ellenállást szervezünk, ami igazi fejtörést okozhat a jelenlegi zsarnok hatalomnak” – áll a felhívásukban. 

 

Az ellenzéki politikusokat és politikai pártokat arra kérik, hogy ne próbáljanak rátelepedni a megmozdulásra. A fideszeseket ezzel szemben kifejezetten bátorítják, hogy legyenek ott és tartsanak beszédet. „Elvégre pont az a célunk, hogy velük tudjunk már végre találkozni és társalogni egy kicsit”

 

A szervezők felhívását szó szerint közöljük:

Itt az ideje komolyan venni a dolgokat! Elég volt az utcabálból, fesztiválból, elég volt az influenszer politikusokból! Itt az idő, hogy a NÉP végre a kezébe vegye a sorsát és akkor és ott tüntessen, amikor és ahol igazán fáj Orbánnak és a kormánynak! Az este kezdődő és éjszakába nyúló tüntetésekkel nem bénul meg semmilyen intézmény, ami ennek a zsarnok bandának fájna! Ebből kifolyólag a tüntetésünket a kora reggeli órákban fogjuk kezdeni és szeretnénk kérni titeket, hogy a hatékonyság és a célok elérésének érdekében ti is csatlakozzatok hozzánk már az esemény kezdetekor!


Ami eddig történt az csak a bemelegítés volt. Most kezdődik az igazi ellenállás! Nem ígérjük, hogy már hétfőn megváltjuk a világot. Valószínű több kitartásra lesz szükségünk. Ellenben megígérjük, hogy szervezetten és koordináltan tartjuk majd meg az eseményeket, úgy hogy azoknak valóban legyen értelme!


Mi vagyunk a futárok akik az első napon is elindították az eseményt, és felkavarták az állóvizet. Szeretnénk folytatni azt ami akkor elindult. Ismerjük a várost, mobilisak vagyunk, mi leszünk a motorja ennek a mozgalomnak ami titeket, a népet juttat majd célba!


Hogy mik ezek a célok?
- Tolják el a KATA módosításának bevezetését januárra!
- Tervezzék újra a KATA módosítást!
- Tervezzék újra a „rezsicsökkentés-csökkentést”!


Orbánék átlépték azt a határt amit még eltűrünk! Nem elég, hogy milliárdokat lopnak, csalnak és visznek külföldre, a pofánkba röhögve emelik meg a saját fizetésüket! Eközben a népre, olyan megszorításokat kényszerítenek amikre az ő hazugságaikra felépített kampányuknak köszönhetően fel sem lehetett készülni! Az újratervezett rezsiprogram rákényszeríti az eddig átlag felett fogyasztókra a „büntetés” megfizetését, még akkor is, ha holnaptól gyertyafény mellett élnek! Eközben, KATA-s vállalkozók százezreit taszítják teljes bizonytalanságba, elvárva tőlük, hogy alig másfél hónap alatt szervezzék át a vállalkozásukat vagy keressenek más megélhetést maguknak. Nem csak cserbenhagyták a népet, konkrétan meggyalázták azt!


A magyar nép most előre fog menni és nem hátra! És a magyar néppel szemben jelenleg a Fidesz és Orbán Viktor áll!

 

Nyitókép: merce.hu