A Mátyás tér tölgyfái alatt együtt örülhettek az alsóvárosiak annak, hogy kitört végre a vakáció

A nagy meleg ellenére már kora délután sokan eljöttek a Mátyás térre, hogy együtt örüljenek annak, kitört végre a vakáció. A családi napon kicsik és nagyobbak, gyerekek és felnőttek egyaránt találtak maguknak kellemes elfoglaltságot, sokféle szórakozási lehetőséget.
Rafai Gábor

2022. június 17. 18:48

A Mátyás tér tölgyfái alatt együtt
örülhettek az alsóvárosiak annak, hogy kitört végre a vakáció

– Áprilisban rendezünk már egy hasonló családi napot, akkor is látszott, nagy igény mutatkozik az ilyen és ehhez hasonló közösségi programokra. A vakáció pedig jó apropót is teremtett ahhoz, hogy ismét összejöjjünk – mondta a családi nap házigazdája, Kovács Tamás alpolgármester.

 

A városrész önkormányzati képviselője elmondta azt is, külön is figyeltek arra, hogy mindenki találjon kedvére való elfoglaltságot, ezért kora délután a gyermekeknek, késő délután pedig a felnőtteknek kínáltak programokat.

 

A Vakációóó Start nevű programon délután 5 óráig többek között bemutatkozott a Kozmosz Egyesület Akrobatikus Rock&Roll Tánciskolája, zenés gyermekműsort adott a Csiga Duó, lukat hajtogatott csatai Gergő, voltak ügyességi programok és egy KRESZ-pályát is kipróbálhattak gyerekek.

 

 

Délután 5 órakor süti kóstolóval búcsúzott a kisebbeknek összeállított programsorozat, majd a nagyobbnak szóló ajánlatok következtek: bűvészshow, tánciskolai bemutató, műsort adott Freddie és B. Nagy Réka, majd az AV Acoustic koncertezett.

 

A városnéző kivonat pedig egész délután ingyenes utazásra hívta az érdeklődőket, tegyenek egy kört Szegeden a nyári vakáció első hétvégéjén. 

 

Címlapon

mutasd mind