A lombkoronasétányból sosem elég: már mutánsokra is lövöldözhetünk

Cannabis nő az építmény körül, és lépésenként 600 ezer forintba került: csak két hír az utóbbi két napból, ami az elhíresült, lombkorona nélküli lombkoronasétánnyal foglalkozott. Mint kiderült, már zombikra is lőhetünk a sétány körül, bár egyelőre csak virtuálisan. Videó is készült, amiből kiderül a sétány titka – mutatjuk azt is.
Farkas Judit

2023. május 24. 14:27

A lombkoronasétányból sosem elég: már mutánsokra is lövöldözhetünk

 

Kimeríthetetlen témát ad a mémeknek az elhíresült nyírmártonfalvi lombkoronasétány, ami teljes mértékben nélkülözi a lombkoronát. Két napja megírtuk Hadházy Ákos nyomán, hogy az építmény környékén kisarjadt a cannabis valamely faja, tegnap pedig az derült ki, hogy a lombkoronasétány lépésenként 600 ezer forintba került. A mai nap sem múlt el lombkoronasétányos hír nélkül: a Telex szúrta ki, hogy – igaz, csak virtuálisan – már mutánsokra is lőhetünk a nevezetesség környékén. A játék naprakész, a faépítmény környékét cannabisos mintázat borítja, és egy gépkarabéllyal pusztíthatjuk a mutánsokat. A nehézségi fokozatok a „Csak nézelődöm”-től a „Le kéne venni a röhögős fejet”-ig terjednek.

 

A közelmúltban került ki a Youtube-ra JustVidman videója is, amiben a lombkoronasétány titkába nyerhetünk betekintést. Végre kiderült az igazság!

 

Nyitóképünk forrása: sztupy.hu/lombkorona/