A közútkezelő munkatársa vesztette életét az M43-as autópályán történt balesetben

Meghalt annak a balesetnek a sérültje, mely az M43-as autópályán Maroslele térségében történt szerda délután - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint makói munkatársuk vesztette életét a kamionbalestben.
Vass Imre

2023. március 22. 18:12

A közútkezelő munkatársa vesztette életét az M43-as
autópályán történt balesetben

A baleset az autópálya 28-as kilométerénél történt: kamion ütközött egy pályafenntartó járműnek, amely az ütközéstől a sztráda melletti árokba csapódott; a roncsba beszorult sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét - írta a rendőrség.

 

 

A baleset miatt az M43-as Makó felé vezető oldalát lezárták, a forgalmat a maroslelei lehajtónál a 4414-es útra terelték.

A Magyar Közút közleményében a baleset részleteiről azt írta, hogy a munka végeztével, amikor a munkaterületet elhagyták volna a szakemberek, az ütközési energiaelnyelő berendezéssel felszerelt teherautójukba akkora erővel rohant bele egy külföldi kamion, hogy a közutas teherautót az árokba lökte. A fülkébe szorult a közútkezelő makói szakembere, a balesetet a 41 éves férfi nem élte túl.

 

Fotók: police.hu