A koraszülött mentőknek gyűjt előadásai előtt a Szegedi Nemzeti Színház

Nézői segítségét kéri a Szegedi Nemzeti Színház, hogy a társulattal közösen segítsék a nehéz helyzetbe került Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat munkáját. Három előadásukon is gyűjtenek, de bankszámlára is várnak adományokat.
Rafai Gábor

2022. szeptember 14. 13:38

A koraszülött mentőknek gyűjt előadásai
előtt a Szegedi Nemzeti Színház

A két éve tartó járványhelyzet és az energiaárak emelkedése olyan terheket ró a koraszülötteket mentő alapítványokra, amelyek a mindennapi tevékenységüket veszélyeztetik. 

 

A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat felbecsülhetetlen munkát végez: a legvédtelenebbek életéért küzd, működésüket azonban financiális problémák nehezítik. 

 

A Szegedi Nemzeti Színház, Barnák László főigazgató indítványozására, gyűjtést szervez a koraszülött mentők nélkülözhetetlen munkájának megsegítésére. 

 

 

Az összegyűlt támogatást több célra is fel tudják használni: üzemanyagra, működésre, illetve egy új mentőautó és annak műszerei beszerzésére. 

 

A teátrum arra kéri nézőit, álljanak a kezdeményezés mellé és segítsék együtt a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat munkáját. 

 

Az adományokat A padlás, a Peron-swing és a Mária országa előadások idején a színház játszóhelyein kihelyezett gyűjtőpontokon várják.

 

Adományokat várnak a szervezők a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat bankszámlaszámára is (OTP Bank Zrt. 11735067-20036634).