A jelek szerint a Fidesz válaszol a Tóth Gabinak küldött emailekre

Az énekesnő az utóbbi időben többször is feltétlen támogatásáról biztosította Orbán Viktort és kormányát is.
Kékes Viktória

2022. augusztus 11. 09:54

A jelek szerint a Fidesz válaszol a Tóth Gabinak küldött emailekre

Emailen próbálta elérni a hvg.hu Tóth Gabit, meglepetésükre azonban néhány órával később csak a levél kézbesíthetetlenségéről szóló hibaüzenetet kapták vissza. Ebből az derült ki, hogy

 

a sajto@tothgabi.hu-t átirányították a haffner.adrienn@fidesz.hu-ra, így a hvg levele valahol a Fidesz levelezőrendszerében akadt el.

 

A lap arra emlékeztet: Haffner neve nem ismeretlen, tavaly például a Magyar Turisztikai Ügynökség tanácsadóinak a listáján is felbukkant, havi 600 ezer forintos díjazás mellett. 

 

A látványos átváltozáson átesett Tóth Gabi nemrég arról beszélt, hogy „coming out  volt kiállni a kormány mellett” és hogy nem igaz az a látszat, hogy az elmúlt, állami lehetőségekkel és támogatásokkal kikövezett időszakban tért volna át a Fidesz feltétlen támogatásának útjára. 

 

A hvg az ominózus emailben egyébként azt szerette volna kideríteni, hogy az énekesnő nyári, erdélyi turnéjáról készült koncertfilmet mennyi pénzzel támogatta az állami Szerencsejáték Zrt. A támogatás tényét ugyanis a kisfilm végén feltüntetik, az összege azonban eddig nem került nyilvánosságra.