A fideszes Századvég már fel is mérte, hogy „elsöprő a kiskorúakat célzó szexuális propaganda elutasítottsága”

Azé a propagandáé, amit Orbán Viktor és barátai találtak ki, mint az összes korábbi ál-ellenséget.
A fideszes Századvég már fel is mérte, hogy „elsöprő a kiskorúakat célzó szexuális propaganda elutasítottsága”

Elsöprő a kiskorúakat célzó szexuális propaganda elutasítottsága Magyarországon – áll a kormányközeli Századvég Alapítvány elemzésében, amit csütörtökön tettek közzé.

A fideszes közvélemény-kutató cég közleményében azt írja, hogy feltérképezte az Orbán Viktor által a napokban közzétett népszavazási kérdésekkel kapcsolatos „lakossági attitűdöket”.

Arra jutottak, hogy

  • a megkérdezettek 73 százaléka ellenzi, hogy a köznevelési intézményekben a szülők hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak kiskorúaknak, ezzel szemben
  • a 24 százalékuk nem kifogásolná ezt.
  • A válaszadók 88 százaléka nem támogatja, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg, továbbá
  • 89 százalék ellenzi, hogy 18 év alattiak számára a fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül lehessen bemutatni Magyarországon.

A felmérés szerint tízből kilenc magyar ellenzi a nemátalakító beavatkozások kiskorú gyermekek számára történő elérhetővé tételét (91 százalék), valamint a szóban forgó lehetőségek népszerűsítését (93 százalék) – olvasható a közleményben.

A témával kapcsolatosan tegnap közöltünk egy olvasói levelet, amiben olvasónk tételesen végigvette, szerinte miért okafogyottak, indokolatlanok az Orbán Viktor által ismertetett népszavazási kérdések.

Tovább olvasom