A fideszes polgármesterek valahogy mindig jól dolgoznak, és ezért jár is nekik a jutalom – Garai Szakács László jegyzete

Szerintük. Szerintük jól dolgoznak. És szerintük jár nekik a jutalom. És ezzel a testületek is valahogy mindig egyet tudnak érteni.
Garai Szakács László

2022. november 17. 18:24

A
fideszes polgármesterek valahogy mindig jól dolgoznak, és ezért
jár is nekik a jutalom – Garai Szakács László jegyzete

Ha jár, akkor jár. És különben is, a jegyző nyújtja be automatikusan – így reagált Dézsi Csaba András arra, hogy akkor ő most jutalmat kap a győri közgyűléstől. Én dézsisebben és arrogánsabban nem nagyon lehetett volna válaszolni arra, miért van erre szükség.

 

És a fóti polgármesternek is „aludni kellett” egyet arra, meg Gulyás Gergelynek kínjában azt mondani, amit, hogy meggondolja magát, és mégse vegye fel hathavi jutalmát. Biztos vagyok benne, ha ez az egész nem lesz sajtónyilvános és a miniszternek nem kell izzadó fejjel azt mondani, amit a Fidesz felől nézve muszáj volt, akkor Vass György elteszi a pénzt.

 

Dézsinek is muszáj volt lépnie, pont annyit adakozik most a feleségével, amennyi jutalmat kap majd. Valahol ez is metál, nemcsak a Uriah Heep.

 

A fideszes polgármesterek valahogy mindig különbek, jobban dolgozók, nekik valahogy jut jutalom. Eközben Botka Lászlónak soha nem jutott eszébe, hogy bármilyen jutalmat fel kellene vegyen Szegedtől.

 

Véletlen? Aligha!

 

Vajon azért van ez így, mert rosszul dolgozik? De akkor miért polgármester húsz éve?

 

Nyitóképünket a 24.hu-tól vettük át, Marjai János fotója.

Vélemények

mutasd mind