A Fidesz szerint ha Gyurcsányékon múlna, drágább lenne a benzin, a gáz és az áram is, de bezzeg a rezsicsökkentés és az árstopok!

A kormánypárt közleménye szerint ők tudják, mik és mitől védik meg a magyar embereket, sőt, azt is, hogy mit csinálna a kormányzás közelében lassan másfél évtizede nem járt egykori miniszterelnök, ha most ő lenne hatalmon.
Kovács M. Norbert

2022. július 05. 20:14

A Fidesz szerint ha Gyurcsányékon múlna, drágább lenne a benzin, a gáz és az áram is, de bezzeg a rezsicsökkentés és az árstopok!

A Fidesz szerint, ha Gyurcsányékon múlna, semmi sem védené a magyarokat a háborús inflációtól. A kormánypárt a DK-s Barkóczi Balázs keddi sajtótájékoztatójára reagált, ahol az ellenzéki politikus azzal vádolta Orbán Viktor miniszterelnököt és a Fideszt, hogy ők tették tönkre a forintot 12 év alatt.

 

A Fidesz közleményében azt írta: egész Európában évtizedes csúcson van az infláció a háború és a brüsszeli szankciók miatt. Szerintük viszont a magyar embereket jelentősen védi a háborús áremelkedéstől a rezsicsökkentés, a benzinárstop és az élelmiszerárstop.

 

Ha Gyurcsányékon múlna, az égvilágon semmi sem védené most a magyarokat a háborús inflációtól, és a benzinért már dupláját, az áramért háromszorosát, a földgázért hatszorosát kellene fizetni, hiszen a baloldal semmilyen árstopot nem szavazott meg és a rezsicsökkentést is el akarja törölni 

 

– írta a közleményében a Fidesz, amiben ezt lehet, hogy teljesen komolyan is gondolják.

Vélemények

mutasd mind