A Fidesz szerint a Disney, Nickelodeon és Cartoon Network óriási veszélyt jelentenek a gyerekekre

Merthogy az LMBTQ-lobbi szekerét tolják. És ezt a kormánypártban láthatóan komolyan is gondolják.
Kovács M. Norbert

2021. december 04. 17:19

A Fidesz szerint a Disney, Nickelodeon és Cartoon Network óriási veszélyt jelentenek a gyerekekre

Az LMBTQ-lobbi minden eszközt bevet azért, hogy gyermekeinket befolyásolja – jelentette ki Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában. A kormánypárti politikus a videóban egyebek mellett még azt is mondta, hogy a legnagyobb rajzfilmszolgáltatók (komolyan ezt a szót bírta használni, igen, hogy „rajzfilmszolgáltatók”), amik már négyéves kortól képesek megszólítani a gyerekeket, kivétel nélkül adásra tűztek érzékenyítő és a születési nem megváltoztatását népszerűsítő tartalmakat.

 

Mint mondta, a Disney már transznemű szereplőket is feltüntetett a gyermekeknek szánt meséiben, a Nickelodeon óvodásoknak szóló csatornája pedig az LMBTQ-zászlóval ismerteti meg a gyermekeket. Ráadásul a Magyarországon is ismert gyerekcsatorna, a Cartoon Network, ahogy a Nickelodeon is, gyermekeknek szóló tartalmakkal készült az idei Pride-ra – mondta a politikus, aki közölte pártja álláspontját, miszerint

 

„Nem engedhetjük, hogy gyermekeink ártatlan kíváncsisága ilyen manipulációnak legyen kitéve. Megálljt kell parancsolni a gyermekek befolyásolását célzó médiatartalmaknak!”

 

Aztán, ha ez nem lenne elég, és nem lenne világos, hogy miért gondolta fontosnak megszólalni, úgy folytatta, hogy éppen ezért fognak rákérdezni népszavazáson arra, hogy „támogatja-e ön, kiskorú gyermekeknek a neme megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg”.

 

Aztán persze azt is elmondta, szerinte hogyan kell majd szavazni, amikor úgy fogalmazott, hogy

 

„Mondjunk tehát együtt nemet a népszavazáson arra, hogy kiskorú gyermekeink számára nemük megváltoztatását bemutató médiatartalmak jelenhessenek meg!”

 

Itt tart a Fidesz 2021 decemberének elején.

Tovább olvasom