A bemutató csúszik, a közönségtalálkozó nem: Horgas Ádám monodrámájának szereplői a Reök-palotába várják a közönséget

Ősbemutatóra készül a Szegedi Nemzeti Színház. Az eredetileg február 11-re tervezett Horgas Ádám monodráma premierjét ugyan elhalasztották február 18-ra, ám az alkotók a közönségtalálkozót kedden délután fél 5-kor megtartják a Reök-palotában.
Rafai Gábor

2022. február 07. 17:05

A bemutató
csúszik, a közönségtalálkozó nem: Horgas Ádám monodrámájának szereplői a Reök-palotába
várják a közönséget

Horgas Ádám Én vagyok én, te vagy te című monodrámája a Kisszínházban kerül színre.

 

Az ősbemutatóhoz kapcsolódóan közönségtalálkozót rendeznek a Reök-palotában február 8-án, kedden délután fél 5-kor az alkotók közreműködésével.

 

A beszélgetés résztvevői: Horgas Ádám rendező, valamint a szereplők, Csorba Kata és Menczel Andrea. A beszélgetőtárs Barnák László főigazgató.

 

 

Bizonyára mindenki ismeri a hagyományos kincskereső játékokat, amikor kapunk egy nyomot, az elvezet egy következőhöz és így tovább, míg végül megtaláljuk a kincset. Ebben a darabban a nézők is aktívan alakíthatják majd a történetet, együtt nyomozhatnak a hősnővel, Évával, miközben hátborzongató titkok tárulnak fel, az előadás végén pedig a kincsre is fény derül.

 

A monodráma főszereplőjének sok szélsőséges helyzetben kell megfelelnie és számtalan improvizációra lesz lehetősége. A nézőkön is múlik majd, hogy a monodráma előadója hogyan változtatja a történetet, milyen úton jut el végül a kincshez.

 

Az eseményt a Szegedi Nemzeti Színház hivatalos Facebook-oldalán élőben is közvetítik.